Friidrett

Sølv til Even på U18-EM, her flankert av stolte trenere Eskil og Kåre.

Gjenvalg i friidrettsgruppa

Det ble gjenvalg over hele linja da friidrettsgruppa hadde sitt årsmøte 9. februar. Ragnar Prestvik, Maja Strand, Trine Asp og Sverre Homstad fikk alle fornyet tillit i styret. Eskil Skarland ble gjenvalgt som statistikkfører.

Like udramatisk var resten av årsmøtet der alle framlagte saker ble enstemmig godkjent av årsmøtets 12 frammøtte medlemmer.

OIL Friidrett hadde i 2022 en god sesong der mange av gruppas mål ble innfridd: Jevnt, god deltakelse i de yngste klassene med lagseier i NA-karusellen, 125 deltakere i friidrettskarusellen, og god uttelling for de eldste utøverne. Krona på verket var Even Elias Grannes Pedersens U18-deltakelse i Jerusalem med sølvmedalje i stafett for Norge. Ellers hadde han tre UM-gull, mens Fredrik Øvereng vant gull på 400 meter i innendørs-NM og satte kretsrekord på denne distansen to ganger.

Friidrettsgruppa går inn i 2023-sesongen med godt driv. Flere av utøverne har prestert svært godt i starten på innendørssesongen, og snart drar 7-8 av utøverne til UM i Ulsteinvik, mens Jørgen og Fredrik deltar i NM i Bærum. Innendørssesongen avsluttes med kretskamp 12-16 år i Steinkjer.

 

Skroll til toppen