Informasjon fra styret

Årsmøte OIL hovedlag 2023

Årsmøtet 2023 ble avholdt på klubbhuset onsdag 29.mars.

Et av høydepunktene på årsmøtene er å presentere statuettene til medlemmer som på en eller annen måte har utmerket seg. Even Elias Grannes Pedersen fikk pokalen for årets prestasjon i 2022, Maria Skaret Engblom fikk innsatspokalen og Maria Szpila prisen for årets forbilde. Gratulerer til alle vinnerne.

Margrethe Opdal Svarliaunet ble valgt som ny leder, og erstatter tidligere styreleder Kent Engblom. Sondre Heia ble valgt som nestleder og Marius Vold er ny anleggsansvarlig. På møtet ble også Svenn Ingar Viken og Lasse Grande Tetlie takket av.

En sak var var meldt inn til årsmøtet, og nye draktregler i Overhalla idrettslag ble vedtatt.

Maia og Even med pokalene
Maria med diplomet for årets forbilde

Protokoll årsmøte OIL hovedlag 29.mars 2023

Draktregler i Overhalla idrettslag

Skroll til toppen